Liposukcija mi je povrnila samozavest

Liposukcija mi je povrnila samozavest

Ker sem bila vedno bolj debela in sem bila kar tarča posmeha, sem, ko sem odrasla sklenila, da bom naredila vse, da shujšam. Ker pri meni enostavno ni bilo lahko in ker sem postavo dedno podedovala, sem resno razmišljala, če bi bila rešitev liposukcija. Ker si tega nisem mogla privoščiti, ker še nisem bila zaposlena, starši pa niso bili za to, sem sklenila, da ko bom dovolj zaslužila, bo prva uresničena želja pri meni liposukcija. 

Ker pa se nisem želela še naprej rediti, sem sklenila, da bom začela zdravo živeti. Zato sem se začela ukvarjati z športom in jesti zdravo hrano. Tako sem postajala vedno bolj vitka in kilogrami so plahneli. In ko sem končno imela dovolj denarja, je liposukcija prišla prav. Tako sem po posvetu zdravnika bila primerna, da se liposukcija pri meni opravi in s tem odstranim odvečno maščobo, na določenih delih telesa. 

Bila sem presrečna, ko je bila liposukcija opravljena, nisem čutila niti bolečine, kajti tako kot sem si to želela, bi lahko bile bolečine neznosne in bi jih pretrpela. 

Ko je bila liposukcija opravljena in sem videla svoje novo telo ,sem se prerodila. Tako srečna sem bila, saj sem čutila, kako mio je moje telo postalo všeč in kako se mi je vračala samozavest.  Tako dolgo se nisem počutila samozavestna in to mi je liposukcija povrnila. Bilo je vredno denarja in bolečin, ko sedaj vidim svoje telo v ogledalo se nasmejim, prej se sploh nisem hotela pogledati v ogledalo, ampak sem se ga izogibala.

Kar mi je dala liposukcija, si ne bi nikoli mislila, da se bom tako spremenila, šele po tem se zavedala kako me je to obremenjevalo. Res je da liposukcija ne dela čudežev, naredi pa dovolj, da vam polepša telo, na vas pa je kaj boste naredili naprej z vašim telesom. Vredno se je potruditi.