Ste že slišali, kako dobri in kvalitetni so betonski strešniki

Ste že slišali, kako dobri in kvalitetni so betonski strešniki

Prvič sem slišala sama, kako dobri in kvalitetni so betonski strešniki, ko jih je na svoj dom položil moj sodelavec. Namreč delam v podjetju, kjer so večina moški, tako se moram prilagoditi njihovim pogovorom, tokrat je bil pogovor ravno o tem, kako so betonski strešniki super in kako zadovoljen je z njimi. Sama sem prvič slišala, da obstajajo betonski strešniki, zato sem bila pri pogovoru bolj tiho in sem bolj poslušala, da bom vedela, kakšno so in kako se odnesejo. Zvedela sem veliko novega, tako lahko rečem, da so betonski strešniki res dobri, sodelavec je povedal takole:

  • So neprepustni za vodo.
  • So gladki in barva je obstojna.
  • Imajo zaščito pred vplivi iz okolja.
  • So praktični za uporabo in imajo različne oblike.
  • Najboljše pa je, da so iz naravnih sestavin.
  • So težki, kar ni slaba stvar, posebej ne na področjih, kjer veliko piha.

Kar malo sem se zamislila, kako so betonski strešniki dobri. Če povem po pravici, ne vem točno, kaj imamo mi na strehi in samo strah me je bilo, da me bo nekdo to vprašal. Ko sem prišla domov, sem moža vprašala, kakšno streho imamo mi. Malo me je čudno pogledal, ker sem ga to spraševala, pa sem potem kar povedala, da so se v službi pogovarjali, kako so dobri betonski strešniki in da si jih bo dal na streho en sodelavec. Moj mož je poznal te stvari in mi je tudi on vse lepo razložil, tako da sedaj me betonski strešniki ne presenečajo več, ker sem vse zvedela o njih.

Drugi dan sem bila bolj samozavestna pri pogovorih z njimi, a nismo več toliko govorili o strešnikih, sama pa sem vse bolj prepričana, da so betonski strešniki res dobri, in naslednjič, ko bo nas čakala menjava strehe, bi lahko imeli v mislih prav njih. Zanimivo bi bilo, da bi bili betonski strešniki na naši strehi, jaz bi bila zadovoljna.