Potrebovala sem nov vzglavnik zaradi bolečin v vratnem delu hrbtenice

Potrebovala sem nov vzglavnik zaradi bolečin v vratnem delu hrbtenice

Vse skupaj se je začelo z bolečino na sredini hrbta. Ker nisem jemala resno in nisem obiskala zdravnika, moj vzglavnik ni bil primeren za mojo lego, se je vse skupaj nadaljevalo in sedaj moja bolečina poteka od sredine hrbta in vse do vratu. Ne počutim se dobro, ne vem, kako naj si pomagam in kaj naj naredim. 

Ker me je seveda začelo skrbeti, da sem se prebujala in hodila spat v bolečini, sem poklicala zdravnika, da se naročim na pregled. Zvečer sem obračala vzglavnik, kako bi ležala, da bi bolečina bila manjša. Zdravnik me je pregledal in naročil na terapije, ki pa naj bi se začele šele čez en mesec. Šokirana sem bila nad tem, kajti bolečine imeti še cel mesec, pa sploh ne veš, od kod izvirajo, to pa mi ni delovalo dobro. Moj vzglavnik sem zamenjala, ker mi je tako svetoval mož, lahko rečem, da je bilo malo boljše, vendar ne veliko. 

Čakala sem, da preteče ta mesec in začnem s fizioterapijo, čeprav sem včasih bila pošteno zaskrbljena, kako bom to rešila. Ni mi bil takšen problem sredina hrbta, problem je bila bolečina v vrtu. Lahko sem jaz menjavala vzglavnik, ampak če sem potrebovala zdravljenje, mi tudi vzglavnik ni pomagal, ker enostavno mi ni mogel. Prvo se moram pozdraviti, potem pa bo tudi moj novi vzglavnik v redu.

Tega sem se zavedala in ker nisem zdržala tako dolgo do fizioterapij, sem se odločila, da grem samoplačniško na pregled k fizioterapevtu, da mi on pove, kaj je z menoj, da bom lahko bolj mirna, ker bom vedela, kaj je na stvari. Še dobro, da obstajajo samoplačniški pregledi, na žalost. Ja, potem mi bo tudi pravi vzglavnik pomagal, ko si bom pomagala sama, prej pa se moram pozdraviti, ker samo čakanje ne bo prineslo nič drugega, kot ponovne bolečine.