Oblikovanje obrvi in slab vid

Oblikovanje obrvi in slab vid

Ko imaš dober vid, niti ne pomisliš na to, kako težko je oblikovanje obrvi, če na blizu slabo vidiš. Sama sem prišla v leta, ko se mi je vid na blizu na hitro poslabšal. Moram priznati, da je trajalo kar nekaj časa, da sem se na to navadila, ker enostavno nisem mogla sprejeti dejstva, da slabše vidim. Ker v naši družini nihče ni nosil očal, je to zame bilo še veliko težje. Če bi imela možnost, bi sigurno šla na operativni poseg, kjer ti popravijo vid. Ker pa je to precej velik strošek, si tega nisem mogla privoščiti. 

Oblikovanje obrvi in slab vid

Tako je pri meni kar naenkrat bilo oblikovanje obrvi veliko težje, kot pa je bilo še takrat, ko sem dobro videla. Enostavno me je vse skupaj naredilo nervozno, ker brez očal nisem videla dlačic, z očali pa je vse skupaj bilo veliko težje. Tako sem se odločila, da tega ne bom več počela sama doma. Tako sem šla na oblikovanje obrvi k kozmetičarki in ji tudi povedala, da si obrvi enostavno ne morem več oblikovati v miru, od kar ne vidim več dobro na blizu. Povedala mi je, da nisem edina, ki je prišla k njej, prav zaradi te taževe. Ženskam se enostavno ne da ukvarjati z obrvi, ko na blizu slabše vidijo. 

Tako je oblikovanje obrvi potekalo gladko in dogovorila sem se na redni termin vsake 3 tedne. Poskrbela sem, da me oblikovanje obrvi doma, ne bo več spravljalo ob živce. Kdo bi rekel, da se mi bo to zgodilo. Ko si mlajši res ne gledaš naprej, kakšne težave boš imel in kako hitro se ti zdravje lahko poslabša. Sedaj se tega zavedam in sem odločena, da bom še naprej skrbela za svoj videz in se nikakor ne bom zapustila, če tudi slabše vidim, za oblikovanje obrvi bodo tako poskrbeli v kozmetičnem salonu.